Sale actie uitbesteden of bedrukken banner

Sale actie
uitbesteden of
laten bedrukken?

Maatwerk

Wil je binnenkort een Sale actie opzetten met jouw winkel of organisatie? En wil je hier hulp bij krijgen? Of zoek je een partner die het winkelmateriaal POS (Point of Sale) drukwerk kan verzorgen? Zoek dan niet verder. Wij hebben veel ervaring in de reclame- en grafische branche. Zo kunnen wij een sterke Sale actie bedenken, ontwerpen of bedrukken met eigen logo en huisstijl!

In eigen huisstijl

Door onze ervaring in de reclame branche zijn wij dé ideale partner op het gebied van winkel reclame. Onze grafische specialisten kunnen complete reclame acties opzetten, bedenken en ontwerpen in eigen huisstijl van jouw bedrijf of organisatie. Of het nu om één winkel gaat of honderden locaties. Voor iedere winkelier hebben wij een passende oplossing. Denk aan het gebruik van de juiste huisstijl kleuren, lettertypes en stijlen om de herkenbaarheid en visuele identiteit van de winkel te behouden. Maar ook om op te vallen met de nieuwste designs en gebruik te maken van de laatste ontwikkelen binnen ons vakgebied. Op deze manier versterk je de branding van de winkel met opvallende reclame acties!

Klantenservice

085 130 4010

Ma t/m Vr:
9:00 tot 17:00

Mail ons

Voordelen

In eigen huisstijl
Logo op alle uitingen
Ervaren inhouse designers
Snelle levering
Scherp geprijsd
Sale poster met eigen logo

Logo op alle reclame uitingen

Een van de sterkste manieren om extra brand awereness en herkenbaarheid voor de winkel te creëren is door het logo goed te integreren op alle media uitingen. Hierdoor koppel je letterlijk de reclame actie aan de winkel. Doordat onze grafische specialisten in huisstijl ontwerpen, kunnen we reclame acties duidelijk communiceren met het logo van jouw bedrijf of winkel. Wat uiteraard weer ten goede is voor de branding van de winkel!

Samen een actie opzetten met of zonder reclamebureau

Wij kunnen samen met jou of je team een sterke ‘Kortingsactie’ bedenken en samenstellen voor jouw winkel. Ook kunnen wij het drukwerk voor reclamebureaus verzorgen. Werk je als winkel met een reclamebureau? Dan is het ook mogelijk om alleen het materiaal te bedrukken en te leveren. Wil je samenwerken bij een jouw volgende ludieke reclame actie? vul dan het onderstaande formulier in!

Verschillende soorten reclame acties

Artikelen kun je op verschillende manieren promoten. Je kunt denken aan nieuwe producten. Maar ook aan producten die in de opruiming of leegverkoop gaan als bijvoorbeeld het nieuwe seizoen aanbreekt. Daarnaast heb je ook seizoensacties zoals met pasen, lente, zomer, herfst, winter, black friday, kerst en oud & nieuw.

Winkelmaterialen POS (Point of Sale)

Er zijn tal van winkelreclame producten voor de retail- en detailhandel. Van instore tot outdoor media. Met de juiste materialen kun je extra aandacht creëren op de winkelvloer. Denk aan stickers, raamstickers, raamteksten, posters en nog veel meer. In het voorstadia denken wij mee in materiaalsoorten, toepassing en welke media uitingen het beste voor jouw winkel zal werken!

Hieronder een overzicht van POS (Point of Sale) winkelmaterialen:

 • Productstickers
 • Verpakkingstickers
 • Vloerstickers
 • Raamstickers
 • Posters
 • Prijskaartjes
 • Baliekaarten
 • Schapstroken
 • Wobblers
 • Actie banners
 • Roll-up banners
 • Banieren
 • En veel meer …
Roll-up banner Sale

Snelle levering

Doordat wij onze bedrijfsprocessen efficient hebben ingericht. Kunnen wij snel schakelen en in no time een complete reclame actie opleveren.

Scherp geprijsd

Door onze unieke productiemogelijkheden kunnen wij winkelmaterialen van een perfecte kwaliteit tegen een scherpe prijs aanbieden. Zo kun jij als retail- of detailhandel winkelier focussen op waar jij goed in bent en meer omzet maken met jouw winkel!

Hoe werkt het?

Ontwerpen + bedrukken van winkelmateriaal

Inventarisatie1. Inventarisatie
Pijl naar beneden icon
Inventarisatie2. Winkelmaterialen uitzoeken
Pijl naar beneden
Winkelmaterialen uitzoeken icon3. Prijsvoorstel (offerte)
Pijl naar beneden
Bedenken en ontwerpen icon4. Bedenken en ontwerpen
Pijl naar beneden
Aanpasronde icon5. Aanpasronde
Pijl naar beneden
Bedrukken en verzenden icon6. Bedrukken en verzenden

Het bedrukken van winkelmateriaal

Inventarisatie1. Inventarisatie
Pijl naar beneden icon
Winkelmaterialen uitzoeken icon2. Winkelmaterialen uitzoeken
Pijl naar beneden icon
Winkelmaterialen uitzoeken icon3. Prijsvoorstel (offerte)
Pijl naar beneden icon
Bedrukken en verzenden icon4. Bedrukken en verzenden

Door slim en strategisch om te gaan met winkel reclame kun jij de omzet van jouw winkel flink verhogen! Onze vakspecialisten maken ontwerpen die jouw winkel er uit laat springen. Een aantrekkelijke opvallende reclame actie laat voorbijgangers klanten worden. Trek de aandacht met winkel reclame!

Heeft jouw bedrijf of organisatie hulp nodig bij het aanpakken van een volgende reclame actie? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan via onderstaande formulier! Je ontvang binnen 2 werkdagen de offerte van ons.

Heb je hulp nodig bij het aanvragen van de offerte? Je kunt ons gerust bellen op 085 130 4010 of stuur een e-mail naar klantenservice@kortingsticker.nl. Dan helpen wij jou verder met het aanvragen van de offerte!

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Productkeuze:

Het kan zijn dat wij contact met je opnemen voor meer informatie. We gaan veilig om met je gegevens. Lees ons Privacybeleid.

Onze zekerheden

Gratis bezorging v.a. 75,-Grootste aanbod van de BeneluxInhouse designersBinnen 2 werkdagen verzonden

P(l)ak je voordeel!