Verzending en Bezorging

Verzendkosten

Gratis bezorging bij bestellingen vanaf 75,-. Bestel je onder de 75,- dan vragen wij:

Pakketpost Nederland: 5,95
Pakketpost België: 5,95

Verzendtijd

Bestellingen worden binnen 2 werkdagen verzonden. Met uitzondering van onze ‘Easy Dot’ raamstickers. Deze raamstickers hebben een levertijd van 5 werkdagen. Er zijn uitzonderlijke gevallen (bijvoorbeeld bij een hele grote bestelling) waarbij dit niet haalbaar is. Wij zullen je dan direct informeren over de levertermijn.

Bezorging

Als je bestelling geproduceerd en verpakt is melden wij deze aan voor verzending. Het verschilt per bestelling met welke vervoerdienst wij het pakket laten bezorgen (Het merendeel van de bestellingen worden verzonden met PostNL). Alle bestellingen worden ingescand en meegegeven aan PostNL, GLS of DHL. Als jouw bestelling bij ons de deur uit gaat krijg je een e-mail met een unieke Track & Trace code zodat je de bestelling kunt volgen.

De meeste pakketten worden de volgende dag (nadat ze zijn meegegeven aan PostNL, GLS of DHL) afgeleverd in Nederland en België. Helaas hebben wij geen invloed op de bestelling als deze bij PostNL, GLS,  DHL of andere postbedrijven buiten Nederland zijn. Heb je vandaag besteld maar ben je overmorgen niet aanwezig om het pakketje aan te nemen? Dan kun je dit bij ons aangeven. Wij versturen dan je pakket één dag later of wanneer het jou het beste uitkomt.

Mijn pakket is beschadigd

Onze producten worden zo goed mogelijk verpakt in stevige kartonnen dozen. Het kan voorkomen dat tijdens transport toch een pakket beschadigt raakt. Als het pakket ernstig beschadigt is adviseren wij om het pakket niet aan te nemen, maar retour te laten sturen. Blijkt een product onbruikbaar te zijn (of twijfel je)? Dan willen wij je vragen om er foto’s van te maken en contact met ons op te nemen voordat je het product gaat gebruiken. We willen het graag met jou oplossen.

Let op: Als je de sticker hebt geplakt kunnen wij niet meer controleren of het door transport of onkundig gebruik komt.

Klantenservice

085 130 4010

Ma t/m Vr:
9:00 tot 17:00

Mail ons

Wij verzenden met:
Verzending: PostNL, GLS, DHL

Onze zekerheden

Gratis bezorging vanaf 75,-
Grootste aanbod van de Benelux
Inhouse designers
Binnen 2 werkdagen
verzonden

Onze zekerheden

Gratis bezorging v.a. 75,- Grootste aanbod van de BeneluxInhouse designers Binnen 2 werkdagen verzonden

P(l)ak je voordeel!