Bedankt stickers

Leuk je producten op met bedankt stickers! Plak de bedankt sticker bijvoorbeeld op cadeau artikelen of bedank je klanten met deze stickers op het aangekochte product. Kies uit verschillende kleuren, formaten, designs, teksten en onderteksten. Ideaal voor winkels, webshops of gewoon als bedankje!
Bedankt stickers kopen of bestellen banner

Grootste aanbod van de BeneluxInhouse designersBinnen 2 werkdagen verzonden

Bedankt stickers eenvoudig online bestellen

Bestel onze bedankt stickers eenvoudig online! Kies je gewenste design, kleur en aantal. De bedankt stickers kun je op verschillende wijzen gebruiken. Breng de sticker bijvoorbeeld aan op cadeau artikelen. Of bedank je klanten met deze sticker op het aangekochte product. Of je nu een verpakking wilt opleuken of extra aandacht wilt geven aan je producten. Voor elke toepassing bieden wij een passende oplossing. Weet je exact wat je wilt of heb je advies nodig? Onze klantenservice helpt je graag verder.

Stickers met ‘Bedankt’ voor winkels en webshops

Bedank je klant voor de aankoop met deze leuke stickers! Je kunt stickers bestellen met verschillende onderteksten. Zo hebben wij voor winkeliers stickers met de tekst ‘Bedankt voor je aankoop’ en voor webshop eigenaren stickers met de tekst  ‘Bedankt voor je bestelling’. Ook zijn deze stickers beschikbaar met alleen de tekst ‘Bedankt’. Selecteer je sticker ontwerp en kies je gewenste uiting!

Unieke productiemogelijkheden

Door onze unieke productiemogelijkheden kunnen wij stickers van een perfecte kwaliteit tegen een scherpe prijs aanbieden. Zo kun je meerdere verschillende stickers in kleine aantallen bestellen. De bedankt stickers worden geleverd op A4 stickervellen en zijn makkelijk op te bergen.

Waarom Kortingsticker.nl

  • Grootste aanbod van de Benelux
  • (Vak) specialist
  • Makkelijk je eigen acties samenstellen
  • Kwaliteit voor een scherpe prijs

Onze zekerheden

Gratis bezorging v.a. 75,-Grootste aanbod van de BeneluxInhouse designersBinnen 2 werkdagen verzonden

P(l)ak je voordeel!