Prijskaartjes

Trek de aandacht van winkelbezoekers met opvallende prijskaartjes! Van Sale hanglabels tot hangkaartjes met verschillende kortingen voor jouw winkel. Kies uit verschillende designs en percentages.
Prijskaartjes kopen of bestellen banner

Grootste aanbod van de BeneluxInhouse designersBinnen 2 werkdagen verzonden

Met prijskaartjes in de winkel trek je de aandacht

Winkelbezoekers richten sneller hun aandacht op producten met een prijskaartje. Hoe meer aandacht je weet te trekken binnen en buiten de winkel, hoe meer je verkoopt! Onze prijskaartjes zet jouw klanten aan tot mooie aankopen.

Prijskaartjes eenvoudig online kopen of bestellen

Bestel onze prijskaartes eenvoudig online! Kies je gewenste design of percentage. Hang het prijskaartje bijvoorbeeld aan de kledinghanger of een touwtje dat verbonden zit aan de kleding. Weet je exact wat je wilt of heb je advies nodig? Onze klantenservice helpt je graag verder.

Opvallende prijskaarten voor de winkel

Onze opvallende prijskaarten zijn ideaal om je Sale of Uitverkoop een extra boost te geven. De prijskaarten zijn ideaal te gebruiken voor bijvoorbeeld kleding, meubels, wasmachines, elektronica, bouwmaterialen, gezondheidsproducten, speelgoed en accessoires. Zo trek je meer aandacht in de winkel en is het duidelijk voor winkelbezoekers wat er in de Aanbieding is. Door de Sale artikelen duidelijk in beeld te leggen zullen klanten ook sneller overgaan tot een aankoop in jouw winkel!

Prijslabels kopen voor kleding

Met prijslabels trek je echt de aandacht van winkelend publiek. Zo kun je kleding in de Uitverkoop extra aandacht geven. Hierdoor kan je winkel de kleding sneller verkopen zodat je ruimte kan maken voor nieuwe collecties! Hang de prijslabel buiten de kleding in het zicht zodat klanten duidelijk en snel kunnen zien wat er in de Sale of Uitverkoop is!

Unieke productiemogelijkheden

Door onze unieke productiemogelijkheden kunnen wij goedkope prijskaartjes van een perfecte kwaliteit tegen een scherpe prijs aanbieden. Zo kun je meerdere verschillende percentages in kleine aantallen bestellen. De prijs kaartjes worden bedrukt op 300 grams dubbelzijdig full-color papier.

Waarom Kortingsticker.nl

  • Grootste aanbod van de Benelux
  • (Vak) specialist
  • Makkelijk je eigen acties samenstellen
  • Kwaliteit voor een scherpe prijs

Onze zekerheden

Gratis bezorging v.a. 75,-Grootste aanbod van de BeneluxInhouse designersBinnen 2 werkdagen verzonden

P(l)ak je voordeel!